Hola pastor alemany asilvestrat:
Si no m`equivoco, estàs parlant del restaurant "Fussimanya" quan demanes una fusta d´embotits (fabricació própia), no tens nassos de acabar-la, i la resta de l´àpat, cal portar una carmanyola, perqué les raccions son generoses.
Vaig anar-hi fa poc, i la veritat es que continuen amb la mateixa política. ¡¡¡Ull no hi tinc comissió¡¡¡
Una salutació
Pasa y rebienta......en la vida pocos parajes de vicio encontraras como este.
Vaig anar a un restaurant que potser era aquest fà uns 15 anys.
O sigui que no me'n recordo del nom. Era a la vora del pantà de Sau.
Cuanto más conozco las personas, más me gustan los animales
No ho recordo gens.
Cuanto más conozco las personas, más me gustan los animales
Ja t'ho he dit. Només recordo unes grans amanides i unes taules d'embotit en una taula rústica de fusta...
Cuanto más conozco las personas, más me gustan los animales
Hola Icaro:
Tens tota la raó, conec l´indret i es com dius, però amb tot el meu respecte i sense voler ofendre, la mortadela, no es pas un article per recordar.
Ara, per bulls, botifarres, fuets, llonganisses, secallones, amb les seves variants, ens podem considerar afortunats.
Jo, amb la moto, quan arriva la tardor, no hi ha setmana, en que no em passegi per aquells paratges, per tal de impregnar-me, del cromatisme de les fulles i tenir la retina contenta. En quan al sentit de l´olfacte, no vull dir rés, ja que podria omplir tres pantalles, i lo millor es que qui ho vulgui experimentar, que vingui.
El pagés.