Oye Celen! Aprovecho que te veo por aquí para ,dados tus amplios conocimientos en la materia, hacerte una pregunta: en el franfurkt ese en el que trabajas ¿teneis una gastrovac?.
Oye Celen! Aprovecho que te veo por aquí para ,dados tus amplios conocimientos en la materia, hacerte una pregunta: en el franfurkt ese en el que trabajas ¿teneis una gastrovac?.
Hola somia-triutes:
Serà per desconeixement, però el company Celen, no te pròpiament dit un "frankfurt" per fer "bikinis" i "bacons" amb "ketchup" i mostassa, i patates rosses, encara que es veritat que treballa en un establiment d´hostaleria, per donar a menjar als clients.
Si vols i per MP, li pots demanar un aclariment, i si ell vol, ja et dirà lo que li surti dels pebrots, tal com fa en el foro.
T´has fitxat que en el fil, de gastronomia d´aquest foro, les seves aportacions, son de molt nivell i amb molt de coneixement,impropi de una persona que es passa el dia amb un davantal llardòs, fent "pinchitos" i hamburgueses amb ceba?
Una salutació.